به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، قیمت پروفیل ساختمانی در کنار بررسی کاربرد این مقطع اهمیت زیادی دارد. بهطور کلی باید گفت پروفیلها در مدلهای مختلف تولید میشوند تا در صنایع گوناگون بتوان از آنها استفاده کرد. یکی از مهمترین این صنعتها ساختمانسازی است.
ساختمانسازی از مهمترین صنایع هر کشوری بهحساب میآید و به همین دلیل باید از بهترین متریال برای این بخش استفاده شود. یکی از ضروریترین محصولات مورد نیاز برای این صنعت، پروفیل است که در بخشهای مختلف آن کاربرد دارد. در ادامه با کاربردهای این مقطع و چگونگی استفاده از آن بیشتر آشنا میشویم. برای آگاهی از این موارد تا انتهای متن با ما همراه باشید.
پروفیل چه نوع مقطعی است؟
یکی از پرکاربردترین مقاطع پروفیل است که با استفاده از ورقهای فولادی یا آلومینیومی در اندازههای مختلف برای کارهای صنعتی و ساختمانی ساخته میشود. قیمت پروفیل ساختمانی و صنعتی با یکدیگر متفاوت است و دلیل این موضوع به اندازه و ضخامت این مقاطع برمیگردد.
پروفیلها مقاطعی توخالی در اشکال مستطیل، مربع و دایره هستند. ضمن اینکه قیمت پروفیل صنعتی بیشتر است و معمولاً در صنعت خودروسازی مورد استفاده قرار میگیرند. کاربرد نمونههای ساختمانی معمولاً گسترده است.
رایجترین کاربردهای پروفیل در ساختمان
پروفیل از مقاطعی است که بهصورت باز و بسته تولید میشود و هرکدام از این نمونهها در بخشهای مختلف سازه مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه بهمعرفی رایجترین کاربردهای این مقطع در ساختمان میپردازیم.
استفاده از پروفیل در نمای ساختمان
پروفیلهایی که در بخش نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند، معمولاً با استفاده از فلزهایی مانند PVC، فولاد یا آلومینیوم ساخته میشوند. بهکار بردن این مقاطع در نمای سازه باعث افزایش زیبایی و سبکسازی آن خواهد شد.
در واقع باید گفت فریمی که روی ناودانی و نبشی قرار میگیرد، از پروفیلهای مختلف ساخته شده است. استفاده از این مقاطع در نمای سازه باعث ایجاد زیبایی بیشتر، عایق صوتی و حرارتی میشود.
استفاده از پروفیل ساختمانی برای سقف
قیمت پروفیل ساختمانی هرچقدر باشد، زمانی که باید از این مقطع در سقف استفاده شود اهمیت چندانی ندارد و نباید دغدغهای دراینخصوص داشت. این مقطع برای استفاده روی سقف در مدلی ساخته میشود که بهراحتی آب باران و برف را انتقال دهد.
برای اینکه پروفیلها قابلیت انتقال آب را داشته باشند، باید بهصورت عمودی و افقی کنار یکدیگر قرار داده شوند. با این کار شکلی شبیه پایه میگیرند تا در سقفهای شیروانی و وافل قابل استفاده باشند.
استفاده از پروفیل برای تولید در و پنجره
یکی از مهمترین کاربردهای پروفیل استفاده از این مقطع برای تولید در و پنجرههایی با کیفیت مناسب و مقاومت بالا است. در واقع افراد زیادی این مقطع را تنها با این کاربرد مهم میشناسند.
درخصوص نحوه استفاده از این محصول باید گفت برای ساخت در و پنجره میتوان از پروفیلهای باز و بسته استفاده کرد. آنچه که در قیمت پروفیل ساختمانی برای ساخت این تجهیزات تاثیر میگذارد، علاوهبر اندازه، جنس مقطع است. برای تولید این محصول معمولاً از فلزهایی مانند پیویسی، فولاد و آلومینیوم استفاده میشود.
پروفیلهایی که برای در و پنجره مورد استفاده قرار میگیرند، باید از مقاومت بالایی برخوردار باشند. ضمن اینکه این مقاطع از ویژگیهایی مانند عایق صدا و حرارت برخوردار هستند تا محیطی آرام در خانه فراهم شود و افراد حریم خصوصی خود را داشته باشند.
استفاده از پروفیل برای ایجاد حفاظ نردهها
نردههای راهپله، بالکن و بهطور کلی حفاظها باید از مقاطعی مقاوم ساخته شوند تا ایمنی ساکنین ساختمان افزایش پیدا کند. به همین دلیل نیز افراد زیادی بدون توجه به قیمت پروفیل ساختمانی، از مقاومترین مقاطع برای این منظور استفاده میکنند.
انواع پروفیل مورد استفاده در ساختمان سازی
پروفیلهای باز و بسته مختلفی در ساخت سازهها مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه بهمعرفی رایجترین انواع این مقطع میپردازیم تا حین خرید آنها اطلاعات کافی داشته باشید این موارد عبارتاند از:
پروفیل تسمه: به این مقاطع PL نیز گفته میشود. برای کسب اطلاعات درخصوص ویژگیهایی مانند طول، عرض و ضخامت مقطع کافیاست روی سطح آن را نگاه کنید. معمولاً این پروفیل را با عرضی کمتر از ۱۶۰ میلیمتر میسازند و در کنار مصارف ساختمانی، برای ایجاد گاردریل نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
پروفیل نبشی: قیمت پروفیل ساختمانی مدل نبشی با توجه به پهنای بال و ضخامت آن مشخص میشود. ضمن اینکه این مقطع از پرکاربردترین پروفیلهای مورد استفاده در ساختمانسازی بهشمار میآید و روی نقشه سازه نیز آن را با نماد L نمایش میدهند.
پروفیل ناودانی: از پرکاربردترین پروفیلهایی که برای ساخت در و پنجره مورد استفاده قرار میگیرد، باید به مدل ناودانی اشاره کرد. زمانی که بالهای این مقطع بهصورت موازی با ضخامت یکسان تولید شوند، به آن پروفیل Cشکل و در مواردی که بالها مخروطی باشند نیز، ناودانی Uشکل گفته میشود.
پروفیل آبرو: همانطور که گفتیم یکی از مهمترین کاربردهای پروفیل انتقال آب باران و برف از روی سقف است. برای ایجاد راهی که آب از آن انتقال پیدا کند، باید از پروفیلهای آبرو استفاده کرد. این مقاطع پرکاربرد معمولاً از ورقهای گالوانیزه ساخته میشوند.
قیمت پروفیل ساختمانی
پروفیل ساختمانی معمولاً با ضخامتی بین ۲ تا ۴میلیمتر ساخته میشود. قیمت این مقطع به عوامل مختلفی مانند برند سازنده، نوع پروفیل، ضخامت و روش ساخت آن بستگی دارد.
ازطرفدیگر نوسانهای نرخ ارز و مواردی مانند میزان عرضه و تقاضا، روش تولید و کارخانه سازنده نیز مواردی هستند که روی قیمت پروفیل ساختمانی تاثیر میگذارند. به همین دلیل نیز نمیتوان نرخ ثابتی برای این مقاطع بیان کرد.
با توجه به اینکه قیمت پروفیل تاثیر زیادی در هزینههای کلی ساختوساز دارد، افراد باید پیشاز اقدام برای خرید، از نرخ دقیق و بهروز این مقاطع مطلع شوند تا با برآورد کامل هزینهها برای سفارش آنها اقدام کنند.
این شرایط باعث شد تا سایتهای مختلفی بهوجود بیاید که درزمینه اطلاعرسانی درخصوص قیمت مقاطع مختلف مانند قیمت پروفیل فعالیت کنند. اگر میخواهید از نرخ دقیق و بهروز این مقاطع اطلاع یابید میتوانید به سایت آهن ملت مراجعه کنید.
جمعبندی
قیمت پروفیل ساختمانی، بررسی کاربردهای این مقطع و شناخت انواع آن به شما کمک میکند محصولی کاملاً متناسب با نیاز سازه خود تهیه کنید. درخصوص موارد استفاده از پروفیلهای ساختمانی باید گفت این مقاطع در ساخت در و پنجره، ساخت حفاظ نرده و بالکن، ایجاد نمای سازه و سقف برای بهوجود آوردن مسیری جهت انتقال آب باران کاربرد دارند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما